Bent u op zoek naar een betrouwbare plek voor de verkoop en herstelling van uw elektronische apparaten? Bij “GENKER TV SERVICE” in Shopping3, Genk, bent u aan het juiste adres. Al jaren een vaste waarde in de shopping, biedt GENKER TV SERVICE deskundige reparaties en een uitgebreide selectie van apparaten.

Of u nu problemen heeft met uw LED TV, wasmachine, koelkast, laptop, computer of gsm, ons ervaren team staat klaar om u te helpen. Onze eigen technische dienst zorgt voor snelle en betrouwbare herstellingen, zodat uw apparaten weer als nieuw functioneren.

Een bezoek aan onze winkel in Shopping3 belooft een uitstekende service-ervaring. Of u nu op zoek bent naar een nieuw apparaat of een reparatie nodig heeft, bij GENKER TV SERVICE bent u aan het juiste adres.

Blijf ook telefonisch op de hoogte van onze diensten en beschikbaarheid. Neem contact op met Kelleci Halil via 089 35 34 12 of 0467 010101 voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Voor verkoop en herstelling van uw elektronica, één adres: GENKER TV SERVICE in SHOPPING3 GENK. Wij verwelkomen u graag!

Pin It on Pinterest

Share This