Mommy Ville en Genk in bloei slaan de handen in elkaar om mama’s te verwennen.
Op zaterdag 13 mei is Genk centrum een must voor alle mama’s. In aanloop naar moederdag slaan Mommy Ville en Genk in bloei immers de handen in elkaar om alle mama’s een onvergetelijk dag te laten beleven.
Op die dag rollen stad Genk, Genk in bloei en de centrumhandelaars de roze loper uit op de Grote Markt voor alle mama’s.
Bij iedere aankoop ontvangen de shoppende moeders een toegangsticket tot Mommy Ville, een verwendorp op de Grote Markt. In dit stijlvolle tentendorp leggen verschillende verwenners de moeders in de watten met een snelle make-over: een verfrissend masker, de haren opsteken, nagels polijsten of lakken, make-up bijwerken, een korte massage en meer.
Kom dus zeker ook langs in SHOPPING3 om bij iedere aankoop een toegangsticket te ontvangen.

Pin It on Pinterest

Share This