Dit weekend is een niet te missen evenement in zowel Genk als bij SHOPPING3! Op zaterdag en zondag rollen we de rode loper uit en nodigen we u uit in uw geliefde shoppingcenter ter gelegenheid van het WEEKEND VAN DE KLANT. Ontdek tal van winkels die u in de watten leggen met buitengewone acties, kortingen of een kleine attentie bij elke aankoop.

Het festijn begint al om 10 uur met de aftrap van ROHO. In Genk zullen meer dan 100 gepassioneerde vakmensen hun unieke en hoogwaardige producten presenteren. Dit is dé kans om ambachtelijke en kwaliteitsvolle items te ontdekken, rechtstreeks van de makers.

Dit weekend is dus de perfecte gelegenheid om te genieten van een heerlijke winkelervaring. Breng een bezoek aan SHOPPING3, ontmoet fantastische mensen, ontdek prachtige producten en geniet van uitzonderlijke aanbiedingen. Laat u verrassen en inspireren, en maak van uw weekend een echt shopfestijn!

Wij kijken er naar uit om u dit weekend te verwelkomen bij SHOPPING3 in Genk. Maak er samen met ons een onvergetelijk weekend van!

Pin It on Pinterest

Share This