Graag richten we de spotlights op een geweldige handelaar in ons shoppingcenter: “’t Schoentje”. ’t Schoentje staat bekend als dé kinderschoenenspeciaalzaak in Genk, en is zelfs ver daarbuiten bekend.

Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1979  is Het Schoentje een gevestigde waarde in Genk. Dankzij de jarenlange ervaring weten Jan en zijn team precies welke schoenen perfect zijn voor jouw zoon of dochter.

Bij ’t Schoentje worden jij en je kinderen op een speelse, maar tevens professionele wijze verwelkomd. Alles draait er om de kleine voetjes. De kindervoetjes worden vakkundig gemeten en vervolgens kan er gekozen worden uit een breed assortiment van leuke merken.

De winkel beschikt over allerlei speelse elementen waardoor kinderen zich snel thuis zullen voelen. Zo passen de kleintjes met veel plezier hun nieuwe stappertjes aan in één van de schattige houten huisjes waarmee de winkel is ingericht, en dat terwijl ze tussendoor kunnen spelen.

Om alles vlot te laten verlopen en je wachttijd te minimaliseren, werken we uitsluitend op afspraak. Zo bepaal jij zelf het moment waarop we jou mogen bedienen.

Bezoek ons op de volgende locatie:

Shopping 3 Genk
Sint-Martinusplein 11 bus 42/43/44
3600 Genk

📧 info@tschoentje.com

📞 +32 (0)89 36 25 36

Neem ook zeker een kijkje op onze website: https://www.tschoentje.com

Pin It on Pinterest

Share This